top of page

WAAROM WOONSCHOON?

 • Meer tijd voor jezelf en je gezin 

 • Goedkoop, dankzij dienstencheques

 • Je huishoudhulp is verzekerd tegen ongevallen 

 • Jij bent verzekerd tegen eventuele materiële schade tijdens zijn/haar werk bij je thuis

 • Geen extra kosten

 • Persoonlijk contact

 • Jarenlange ervaring

 • Wij kennen jou bij naam

 • Steeds dezelfde contactpersoon

 • Kwalitatieve dienstverlening

 • Flexibel

 • Geen extra kosten

Header1.jpg

Woon Schoon als
erkend tussenpersoon

OVER WOONSCHOON

Als familiaal dienstenchequebedrijf gaan we bij Woon Schoon op zoek naar de geschikte huishoudhulp binnen jouw gezin/thuissituatie. Samen met onze coach denken we actief mee en kijken we waar je behoeftes liggen.

 

We geloven erin dat we jou als klant gelukkig kunnen maken door de juiste huishoudmatch te vinden! Samen streven we naar continuïteit. We zorgen ervoor dat je huishoudhulp een vertrouwd gezicht aan huis wordt.

Onze diensten kunnen enkel worden gecompenseerd met dienstencheques.

 

Graag benadrukken we dat er geen extra kosten van toepassing zijn!

DE GESCHIKTE PARTNER

Als erkend tussenpersoon kan je rekenen op een aantal beloften! Onze experten zoeken voor jouw gezin/thuissituatie de meest geschikte huishoudhulp. Samen wordt het aantal uren dat hij/zij wordt verwacht en hoe frequent (wekelijks, maandelijks...).

JIJ KIEST HET TAKENPAKKET

In een gesprek wordt al snel duidelijk welke behoeften jouw interesse hebben gewekt. Huishoudelijke hulp, was- en/of strijkdienst, maaltijden (voor)bereiden of heb je hulp nodig bij het doen van jouw boodschappen? Woon Schoon gaat aan de slag met de informatie die jij ons bezorgt. Zo kunnen we van iedere zoektocht een geslaagde samenwerking op langere termijn uitwerken.

BETALING VAN ONZE DIENSTEN

De prestaties van de huishoudhulp betaal je met dienstencheques, zonder extra kosten voor onze inspanningen om de geschikte persoon te vinden.

PERSOONLIJK CONTACT

We horen het zo vaak van klanten dat ze het fijn vinden om steeds te kunnen rekenen op dezelfde contactpersoon. Dat wordt bij Woon Schoon hoog in het vaandel gedragen. We blijven waakzaam op het persoonlijk contact en leggen ons oor graag te luister. 

In geval van vragen of situaties die niet lopen zoals gewenst gaan we steeds tot het uiterste om samen tot een geschikte oplossing te komen.

Header3.jpg
Logo.png

We verwelkomen  ook jou graag als 
nieuwe klant! 

Ben je overtuigd van een mogelijke samenwerking? 

Aarzel niet langer en bezorg ons jouw gegevens, zodat we snel contact kunnen opnemen.

Vervolgens gaan we aan de slag met jouw behoeften en staat er snel een huishoudhulp op jouw stoep om de dagdagelijkse taken te verlichten.

Heb je vragen ivm de werking van dienstencheques? Ook in dit geval kunnen we de nodige gedetailleerde informatie bezorgen, zodat we samen een fijne samenwerking kunnen uitbouwen.

Tot snel,

Team Woon Schoon

ZOEK JE EEN HUISHOUDHULP?
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE!

Logo.png
bottom of page